Pro22

Switch to desktop Register Login

Sportski dani

U kriznim vremenima, kada se ’’režu’’ budžeti uvek prvo, kako se smatra, za najnepotrebnije projekte dok zadovoljstvo, rekreacija I timski duh zaposlenih ostanu uskraćeni za doživljaje koji bi upravo u ovakvom vremenu doprineli kompanijama da lakše, brže I jednostavnije prevaziđu sve neprijatnosti krize.

          Zato vam mi predlažemo da budete među onima koji prepoznaju značaj konstantnog građenja tima svojih zaposlenih, jer ih smatrate najvrednijim resursom, kroz aktivnosti čije će koristi daleko prevazići budžet koji ste za njih izdvojili. Predlažemo vam da organizujete sportski, team building dan, u prirodi daleko od kancelarija, gradske gužve i stresa koji današnje poslovanje proizvodi.

          To može da bude događaj koji će trajati nekoliko dana, jedan dan, jedno radno vreme ili samo nekoliko sati, ali prema našem dosadašnjem iskustvu, vaši zaposleni  i vi ćete ga pamtiti mnogo duže i nakon toga efikasno i sa entuzijazmom nastavljati da obavljate svakodnevne poslove sa uspehom i zavidnim rezultatima.

Sa PRO 22  možete organizovati razne sportske aktivnosti:
  • Mali fudbal , košarka
  • Odbojku na pesku, ergometri, trka u galijama
  • Stoni tenis, pikado, badminton, tai chi chuan
  • Igre iznenađenja – svaka kreativna aktivnost koju možemo da osmislimo zajedno sa vama i koja uključuje više       zaposlenih i animira ostale da ih bodre u tome: povlačenje konopca, trka u džakovima, minsko polje i slično 

  • VESLANJE  izdvajamo kao posebnu aktivnost, koju možete da realizujete jedino na Adi, u rukavcu, a koja predstavlja mogućnost da na pravi način testirate, ojačate i ako treba i kreirate timski duh vaših zaposlenih. Veslanje u galijama (6-12 osoba u galiji, 3 galije, trka 350m, trajanje do 45 min. po trci, uz obuku i nadzor naših veslačkih trenera) začiniće vaš sportski dan i dati mu pravi smisao.

  Možemo za vas da organizujemo i : 
 • Hranu (roštilj, sendviči, koktel pecivo i kanapei, zdrava hrana, voće i sve što poželite) i piće

 • Animaciju svih vrsta

Lokacije: Veslački klub Crvena zvezdaVeslački klub Partizan, Šuplja Stena na AvaliWoodball house na KošutnjakuSportski Centar FSS u Staroj Pazovi.

Broj osoba zavisi samo od vaših mogućnosti i želja.


Javite se da osmislimo i kreiramo scenario vašeg sportskog dana. 
Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo.

U očekivanju vašeg poziva,

Srdačno vas pozdravljamo.


Dejan Boromisa

Project Manager

064/14 24 033

info@pro22.rs